Výstavu Zaostřeno na Jizerky si můžete prohlédnout na jablonecké radnice

Kdy: 24.2. – 3. 4. 2024

Kde: Magistrát města Jablonec nad Nisou – budova radnice

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která je k vidění v budově jablonecké radnice v termínu 24.2. – 3. 4. 2024. Výstava Vás provede krajinou skalních vyhlídek, křivolakých cest, hlubokých údolí, zurčivých potoků a tajemných rašelinišť.

Výstava Zaostřeno na Jizerky vzešla z již 13 ročníku fotografické soutěže, do které přihlásilo 47 autorů 153 krásných snímků Jizerských hor. Odborná porota pak měla nelehkou práci vybrat širší výběr fotografií na tuto putovní výstavu a z nich pak následně 13 nejpovedenějších, ze kterých nadace vydala benefiční kalendář v reprezentativním rozměru A2. Ten a další benefiční předměty i s tématikou Jizerských hor si můžete zakoupit v e-shopu nadace: https://www.nadaceivanadejmala.cz/eshop Výtěžek z prodeje kalendáře putuje na výsadbu druhově i věkově rozmanitých lesů, které jsou nezbytné pro jejich dlouhodobou a udržitelnou existenci. V minulosti takto nadace již pomohla se záchranou cenných rašelinišť či vybudováním kvalitní návštěvnické infrastruktury v Jizerských horách.

Výstava je přístupná po celou dobu otvírací doby radnice a vstup na ni je zdarma.

Plakát k výstavě