Výstava Zaostřeno na Jizerky je ve Vrchlabí

Výstava Zaostřeno na Jizerky, která vznikla z nejlepších snímků šestého ročníku stejnojmenné fotografické soutěže, je v měsíci květnu k vidění v prostorách Krkonošského muzea ve Vrchlabí – augustiniánský klášter. Konkrétně pak v termínu 29. 4  – 30. 5. 2017.

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže pořádané Nadací Ivana Dejmala pro ochranu přírody již pošesté. Do uzávěrky dorazilo 222 snímků od 64 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2017, který je možné si u nadace objednat. Jeho nákupem podpoříte Jizerské hory, kam bude celý výtěžek věnován. Budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát ke stažení