Výstava Zaostřeno na Jizerky je v libereckém OC Forum

Výstavu Zaostřeno na Jizerky  si můžete v měsících listopadu a prosinci prohlédnout v prostorách libereckého OC Forum. Konkrétně pak v termínu 1. listopadu 2017 – 2. ledna 2018 v dolní pasáži u vchodu vedoucího od Domu kultury.

Výstava vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže, kterou pořádá Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody již posedmé. Do uzávěrky dorazilo 212 snímků od 61 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný charitativní kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2018, který je možné si u nadace objednat. Každý den od 14 do 18 hod (o víkendu již od 13 hod) bude k dostání i přímo u výstavy. Výtěžek z prodeje kalendářů putuje na projekty pomáhající Jizerským horám. Vstup je bezplatný a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát ke stažení