Benefiční kalendář „Zaostřeno na Jizerky 2021“

300

Nástěnný kalendář ve formátu A2 vznikl z nejkrásnějších snímků desátého ročníku fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky a jistě potěší všechny milovníky Jizerských hor. Zároveň jeho nákupem přispějete na výsadbu druhově rozmanitých lesů a zadržování vody v místních rašeliništích.

Firmám nabízíme možnost nechat si na spodní pruh kalendáře, který je viditelný po celý rok, natisknout vlastní logo a prezentaci své společnosti. Verze pro firmy k objednání zde

Kalendář již nyní zakoupíte také na těchto místech:

Katalogové číslo: Kalendar-01-2021. Kategorie:

Popis

Fotografická soutěž byla poprvé vyhlášena v roce 2011 a byla vždy určena pro všechny milovníky Jizerských hor, kteří jsou ochotni se s ostatními podělit o snímky, které zde zachytí. Smyslem soutěže je představit široké veřejnosti pohledy na toto krásné pohoří očima fotografů a povzbudit zájem o přírodu a její nezbytnou ochranu. Výběr fotek do kalendáře provádí odborná porota a z širšího výběru vzniká putovní výstava, na kterou svým hlasováním zvolí jeden snímek i široká veřejnost.

Výtěžek z prodeje kalendářů putuje na pomoc Jizerským horám, letos konkrétně na výsadbu více než 14 tisíc geneticky původních dřevin do samého srdce tohoto pohoří a na vybudování dřevěných přehrážek, které pomůžou místním rašeliništím se zadržováním vody v krajině. O projektu s názvem Obnova evropsky významné lokality Jizerské smrčiny si můžete více přečíst na našich stránkách. Kalendář tak má nejen potěšit, ale i pomoci přírodě jako takové.

Hmotnost 700 g
Rozměry 580 × 450 mm