Výstava Zaostřeno na Jizerky je v červnu a červenci v prostorách Domu přírody Českého ráje v Dolánkách

Srdečně Vás zveme na výstavu nejlepších snímků fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky do Domu přírody Českého ráje v Dolánkách. Fotografie zde jsou k vidění v termínu od 5.6. do 30.7.2020 v otvírací době domu přírody.

Vstupné je dle ceníku domu přírody a snímky Vás zavedou na známá i netradiční místa Jizerských hor. Fotografové vám představí své pohledy na toto pohoří a vy se jimi můžete nechat okouzlit. Připraven je pro Vás i malý vědomostní kvíz o zajímavé ceny. Z třinácti oceněných vystavených snímků sestavila nadace benefiční kalendář Zaostřeno na Jizerky 2020. Výtěžek z jeho prodeje pomáhá Jizeskohorským lesům a rašeliništím. Podrobnosti naleznete na stránkách nadace https://www.nadaceivanadejmala.cz/fotosoutez. Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody vyhlásila fotografickou soutěž již podeváté a odborná porota vybírala ze 181 snímků od 52 autorů. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku.

Plakát k výstavě