Výstava Zaostřeno na Jizerky je v listopadu a prosinci v OC Nisa Liberec

Srdečně Vás zveme na výstavu nejlepších snímků fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky do OC Nisa Liberec. Fotografie budou k vidění v prvním patře v termínu 1. 11. 2019 – 2. 1. 2020 v otvírací době centra.

Vstupné je zdarma a snímky Vás zavedou na známá i netradiční místa Jizerských hor. Fotografové vám představí své pohledy na toto pohoří a vy se jimi můžete nechat okouzlit. Připraven je pro Vás i malý vědomostní kvíz o zajímavé ceny. Z třinácti oceněných vystavených snímků sestavila nadace benefiční kalendář Zaostřeno na Jizerky 2020. Výtěžek z jeho prodeje pomůže Jizeskohorským lesům a rašeliništím. Podrobnosti včetně možnosti objednání kalendáře naleznete na stránkách nadace http://www.nadaceivanadejmala.cz/kalendar. Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody vyhlásila fotografickou soutěž již podeváté a odborná porota vybírala ze 181 snímků od 52 autorů. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku.

Kalendář Zaostřeno na Jizerky 2020 je možné si prohlédnout a zakopupit v našem e-shopu zde.

Plakát k výstavě