Vernisáž výstavy Zaostřeno na Jizerky v centru Babylon, Liberec

Představíme Vám nejlepší fotografie šestého ročníku této fotografické soutěže a autorům oceněných snímků, ze kterých jsme sestavili kalendář Zaostřeno na Jizerky 2017, předáme hodnotné ceny od společnosti Canon.

Dovolujeme si Vás pozvat na vernisáž výstavy Zaostřeno na Jizerky, která se uskuteční ve čtvrtek 13.10.2016 od 17 hod v Atriu Tropické zahrady Centra Babylon Liberec (vstup přes hotelovou recepci z ulice Košická). Proběhne zde vyhlášení výsledků fotografické soutěže a připraveno bude i malé občestvení. Představen bude nástěnný kalendář Zaostřeno na Jizerky 2017, který byl sestaven z nejkrásnějších snímků celé soutěže. Za cenu 300,- Kč si ho bude možné na místě zakoupit (účastníci soutěže ho obdrží zdarma) případně pozdeji objednat (cena poštovného a balného činí 100,- Kč). Výstava pak bude k vidění až do 30.10.2016 před kavárnou Královská zahrada. Ke stažení je i plakát k výstavě a budeme se těšit na setkání.

Pozvánka v PDF