Výstava Zaostřeno na Jizerky v OC Forum, Liberec

Zveme Vás na výstavu nejkrásnějších snímků Jizerských hor ze stejnojmenné fotografické soutěže. Zároveň je možné si zde zakoupit kalendář Zaostřeno na Jizerky 2017.

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže pořádané Nadací pro záchranu a obnovu Jizerských hor již pošesté. Do uzávěrky dorazilo 222 snímků od 64 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku. Výstava je koncipována jako putovní a v měsíci listopadu i prosinci si ji můžete prohlédnout v prostorách obchodního centra FORUM Liberec. Konkrétně pak v termínu 1. 11. 2016 – 2. 1. 2017 u vchodu vedoucího od Domu kultury. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2017, který je možné si u nadace objednat. Každý den mezi 14 a 18 hod bude k dostání i přímo u výstavy. Jeho nákupem podpoříte Jizerské hory, kam bude celý výtěžek věnován. Vstup je bezplatný a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit. Ke stažení je i plakát k výstavě.

Pozvánka v PDF