Výstava Zaostřeno na Jizerky ve vestibulu frýdlantské radnice

Zveme Vás na výstavu nejkrásnějších snímků Jizerských hor ze stejnojmenné fotografické soutěže.

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže pořádané Nadací pro záchranu a obnovu Jizerských hor již pošesté. Do uzávěrky dorazilo 222 snímků od 64 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku. Výstava je koncipována jako putovní a v měsíci prosinci si ji můžete prohlédnout ve vestibulu frýdlantské radnice. Konkrétně pak v termínu 2. 12. 2016 – 2. 1. 2017. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2017, který je možné si u nadace objednat. Jeho nákupem odpoříte Jizerské hory, kam bude celý výtěžek věnován. Vstup je bezplatný a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát v PDF