Výstava Zaostřeno na Jizerky v OC Nisa, Liberec

Zveme Vás na výstavu nejkrásnějších snímků Jizerských hor ze stejnojmenné fotografické soutěže.

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže pořádané Nadací pro záchranu a obnovu Jizerských hor již pošesté. Do uzávěrky dorazilo 222 snímků od 64 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku. Výstava je koncipována jako putovní a v měsíci lednu si ji můžete prohlédnout v 1. patře OC Nisa, Liberec. Konkrétně pak v termínu 4. – 31. 1. 2017. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2017, který je možné si u nadace objednat. Jeho nákupem odpoříte Jizerské hory, kam bude celý výtěžek věnován. Vstup je bezplatný a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát