Benefiční kalendář “Zaostřeno na Jizerky 2022”

Nástěnný kalendář ve formátu A2 vznikl z nejkrásnějších snímků jedenáctého ročníku fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky a jistě potěší všechny milovníky Jizerských hor. Zároveň jeho nákupem přispějete na výsadbu druhově rozmanitých lesů a zadržování vody v místních rašeliništích.

Firmám nabízíme možnost nechat si na spodní pruh kalendáře, který je viditelný po celý rok, natisknout vlastní logo a prezentaci své společnosti. Verze pro firmy k objednání zde

Kalendář můžete zakoupit také na těchto místech:

Liberec - Městské informační centrum  | Zobrazit na mapě
Liberec - Centrum Babylon (hlavní pokladna) | Zobrazit na mapě
Jablonec nad Nisou - Eurocentrum  | Zobrazit na mapě
Desná - Kulturní a informační středisko Riedlova vila  | Zobrazit na mapě
Bedřichov - Informační centrum | Zobrazit na mapě
Josefův Důl - Informační centrum  | Zobrazit na mapě
Hejnice - Recepce MCDO | Zobrazit na mapě
Turnov - Dům přírody Českého ráje | Zobrazit na mapě

Fotografická soutěž byla poprvé vyhlášena v roce 2011 a byla vždy určena pro všechny milovníky Jizerských hor, kteří jsou ochotni se s ostatními podělit o snímky, které zde zachytí. Smyslem soutěže je představit široké veřejnosti pohledy na toto krásné pohoří očima fotografů a povzbudit zájem o přírodu a její nezbytnou ochranu. Výběr fotek do kalendáře provádí odborná porota a z širšího výběru vzniká putovní výstava, na kterou svým hlasováním zvolí jeden snímek i široká veřejnost.

Koupí kalendáře podpoříte projekty, které v JIzerských horách a nejbližším okolí financujeme a které jim pomáhají. Ať už to jsou projekty napomáhající zadržování vody v cenných rašeliništích v samém srdci tohoto pohoří, výsadba tisíců původních a druhově rozmanitých sazenic stromků či rybím přechodem na toku Smědé.

Hmotnost

700 g