Benefiční kalendář „Zaostřeno na Jizerky 2019“ pro firemní zákazníky

300

Nástěnný kalendář ve formátu A2 vznikl z nejkrásnějších snímků osmého ročníku fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky a jistě potěší všechny milovníky Jizerských hor. Zároveň jeho nákupem přispějete na projekty pomáhající Jizerským horám. Letos konkrétně na nápravu vodního režimu v krajině například obnovou tůní, malých vodních nádrží či revitalizací menších toků.

Firmám nabízíme možnost nechat si na spodní pruh kalendáře, který je viditelný po celý rok, natisknout vlastní logo a prezentaci své společnosti. Máte zájem o customizaci kalendáře? Pak vložte do košíku požadovaný počet kusů a dokončete objednávku. My se s Vámi spojíme a probereme možnosti umístění Vaší grafiky.

Od 5 ks je potisk v ceně kalendáře (jinak 30 Kč/ks)

Katalogové číslo: Kalendar-02-2019. Kategorie:

Popis produktu

Fotografická soutěž byla poprvé vyhlášena v roce 2011 a byla vždy určena pro všechny milovníky Jizerských hor, kteří jsou ochotni se s ostatními podělit o snímky, které zde zachytí. Smyslem soutěže je představit široké veřejnosti pohledy na toto krásné pohoří očima fotografů a povzbudit zájem o přírodu a její nezbytnou ochranu. Hodnocení přihlášených snímků provádí odborná porota a jednu fotografii vybírá i široká veřejnost prostřednictvím internetového hlasování.

Výtěžek z prodeje kalendářů, které každým rokem vznikají z nejlepších snímků, putuje na projekty, které nadace podporuje. Kalendář tak má nejen potěšit, ale i pomoci přírodě jako takové.

Hmotnost 700 g
Rozměry 580 x 450 mm