Benefiční kalendář „Zaostřeno na Jizerky 2019“

300

Nástěnný kalendář ve formátu A2 vznikl z nejkrásnějších snímků osmého ročníku fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky a jistě potěší všechny milovníky Jizerských hor. Zároveň jeho nákupem přispějete na projekty pomáhající Jizerským horám.

Firmám nabízíme možnost nechat si na spodní pruh kalendáře, který je viditelný po celý rok, natisknout vlastní logo a prezentaci své společnosti. Verze pro firmy k objednání zde

Kalendář lze již nyní zakoupit i na těchto místech:

Katalogové číslo: Kalendar-01-2019. Kategorie:

Popis produktu

Fotografická soutěž byla poprvé vyhlášena v roce 2011 a byla vždy určena pro všechny milovníky Jizerských hor, kteří jsou ochotni se s ostatními podělit o snímky, které zde zachytí. Smyslem soutěže je představit široké veřejnosti pohledy na toto krásné pohoří očima fotografů a povzbudit zájem o přírodu a její nezbytnou ochranu. Hodnocení přihlášených snímků provádí odborná porota a jednu fotografii vybírá i široká veřejnost prostřednictvím internetového hlasování.

Výtěžek z prodeje kalendářů, které každým rokem vznikají z nejlepších snímků, putuje na projekty, které nadace podporuje. Kalendář tak má nejen potěšit, ale i pomoci přírodě jako takové.

Hmotnost 700 g
Rozměry 580 x 450 mm