Vernisáž výstavy Zaostřeno na Jizerky

Dovolujeme si Vás pozvat na vernisáž výstavy Zaostřeno na Jizerky, která se koná v úterý 24. 9. 2019 od 17 hodin v prostorách libereckého Wellness Hotelu Babylon, v Atriu Tropická zahrada (vchod přes hotelovou recepci z ulice Košická).

Výstava vznikla z nejlepších snímků fotografické soutěže, které vybrala odborná porota a jeden snímek vzešel i z hlasování veřejnosti. Autorům oceněných fotografií, které jsme otiskly do benefičního kalendáře Zaostřeno na Jizerky 2020, předáme hodnotné ceny od společnosti Canon a pro všechny účastníky soutěže budeme mít připravený jeden výtisk jako poděkování. Zároveň bude možné si na místě za 300,- Kč další kalendáře dokoupit nebo později objednat přes náš eshop. Výtěžek z jeho prodeje opět poputuje na pomoc Jizerským horám.

Letos jsme si pro Vás připravili letové ukázky nočních dravců. Vstup je zdarma a akce je určena pro širokou veřejnost – budeme tedy rádi za šíření pozvánky mezi Vaše kolegy i známé. Výstava bude k vidění až do 30. 10. 2019 před kavárnou Královská zahrada a následně ji budeme přesouvat do vybraných obcí nejen Libereckého kraje.

Budeme se těšit na osobní setkání.

Plakát k výstavě