Výstava Zaostřeno na Jizerky je v Dolánkách u Turnova

Výstavu Zaostřeno na Jizerky  si můžete v letních měsících prohlédnout v prostorách Domu přírody Českého ráje v Dolánkách u Turnova. Konkrétně v termínu 2. června – 3. září 2018.

Výstava vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže, kterou pořádala Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody již posedmé. Do uzávěrky dorazilo 212 snímků od 61 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný benefiční kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2018, který je možná na místě zakoupit. Vstup je bezplatný a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit. Otvírací dobu a další informace naleznete přímo na stránkách Domu přírody Českého ráje.

Plakát ke stažení