Vyhlášení 8. ročníku fotosoutěže Zaostřeno na Jizerky

Vyhlásili jsme již 8. ročník fotografické soutěže Zaostřeno na Jizerky. Zapojit se může každý, kdo do uzávěrky, která je v pátek 1.6.2018, zašle jakékoliv snímky s libovolným tématem z Jizerských hor. Maximálně 4 fotografie na jednoho autora je potřebné posílat elektronicky (info@nadaceivanadejmala.cz) a zároveň v papírové podobě na adresu naší kanceláře (Matoušova 453/21, 460 01 Liberec 3). Další informace a podrobná pravidla naleznete v sekci Zaostřeno na Jizerky.

Všechny došlé fotografie bude hodnotit odborná porota. Z třinácti nejlepších snímků bude sestaven benefiční kalendář Zaostřeno na Jizerky 2019 ve formátu A2, který obdrží každý účastník soutěže. Na autory takto oceněných fotografií čekají navíc hodnotné ceny. Vyhlášení výsledků proběhne v rámci podzimní vernisáže výstavy Zaostřeno na Jizerky. Jeden snímek vybere i široká veřejnost v internetovém hlasování na stránkách Libereckého deníku. Výtěžek z prodeje kalendářů bude využit na financování projektů, které pomohou Jizerským horám.

Vyhlášení fotosoutěže