Výstava Zaostřeno na Jizerky je v ambitu Lorety v Rumburku

Výstavu Zaostřeno na Jizerky  si můžete v měsíci únoru prohlédnout v ambitu Lorety v Rumburku. Konkrétně v termínu 2. – 22. února 2018.

Výstava vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže, kterou pořádá Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody již posedmé. Do uzávěrky dorazilo 212 snímků od 61 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný charitativní kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2018. Výtěžek z prodeje kalendářů putuje každým rokem na projekty pomáhající Jizerským horám. Informace o vstupném a otvírací době naleznete na stránkách www.loretarumburk.cz  a budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát ke stažení