Výstava Zaostřeno na Jizerky je v Dolánkách u Turnova

Výstava Zaostřeno na Jizerky, která vznikla z nejlepších snímků šestého ročníku stejnojmenné fotografické soutěže, je v měsíci červnu k vidění v prostorách Domu přírody Českého ráje v Dolánkách u Turnova. Konkrétně pak v termínu 1.  – 21. 6. 2017.

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Zaostřeno na Jizerky, která vzešla z nejlepších snímků fotografické soutěže pořádané Nadací Ivana Dejmala pro ochranu přírody již pošesté. Do uzávěrky dorazilo 222 snímků od 64 autorů a o výběr těch nejlepších, které si můžete na výstavě prohlédnout, se postarala odborná porota. Jeden snímek vybrala i široká veřejnost v internetovém hlasování Libereckého deníku. Výstava Vás zavede do známých i netradičních zákoutí Jizerských hor. Z užšího výběru vystavených fotografií byl sestaven nástěnný kalendář ve formátu A2 Zaostřeno na Jizerky 2017, který je možné si zakoupit přímo u výstavy nebo objednat u nadace. Jeho nákupem podpoříte Jizerské hory, kam bude celý výtěžek věnován. Budeme potěšeni, pokud se s Vámi můžeme o nádherné snímky tímto způsobem podělit.

Plakát ke stažení